AGEL ROMANIA - OPORTUNITATE EXTRAORDINARA

AGEL - CASHFLOW CLASS 2011 from Sorin Ion on Vimeo.

SORIN ION

Independent Team Member

AGEL Romania

agelsorin@gmail.com

agel, agel romania, afacere, afaceri online, cashflow, health, internet marketing, mlm, munca, network marketing, oportunitate, promisiuni, romania, sanatate, schimbare, succes, suplimente, wellness,

luni, 12 decembrie 2011

Succesul incepe din casa ta

Traim într-o lume plina de incertitudini. De fapt, singura garantie astazi este schimbarea. Pentru a-i face fata, trebuie sa recurgem la rezervele personale de putere si de încredere în sine, care ne ajuta sa mergem mai departe.

Ai nevoie de multa încredere pentru a recunoaste ca poti alege cum sa obtii ceea ce vrei în viata. Fie lupti, te zbati si avansezi dînd din coate, fie alegi calea opusa, care presupune sa nu fii dispus sa iesi din tipare si sa te încrezi în cursul firesc al vietii.

Foarte multe dintre obstacolele de care ne lovim provin dintr-o nemultumire fundamentala fata de propria persoana. Pina cînd nu vei invata sa te placi pe tine insuti, nu se va schimba cu adevarat nimic. Nemultumirea poate proveni si din neintelegerea modului în care functioneaza structura noastra emotionala si a felului în care putem învata si sa lucram nu numai doar sa reactionam la sentimentele noastre. Relatiile cu ceilalti ne reflecta sentimentele fata de noi însine învatînd cum sa imbunatatim comunicarea si cum sa rezolvam dificultatile cu iubire, fara agresivitate, ne putem bucura de mai multa intimitate.

Munca ocupa o mare parte din viata noastra si de aceea tot ce intreprindem este extrem de important pentru noi toti. Daca munca inseamna pentru voi o zbatere sau un cimp de lupta, exista lucruri pe care le puteti face ca s-o transformati in partea cu adevarat implinita a vietii voastre.

Daca va veti aborda pe voi insiva, daca va veti aborda sentimentele, relatiile cu ceilalti si mai ales munca voastra interioara mai mult decat cea exterioara, puteti gasi piesa lipsa din propriul puzzle.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu